top of page

GEZONDE VOEDING

Veel personen denken gemakkelijk over voeding en een dieet. Willen ze afvallen, plukken zo gewoon een dieet van internet en proberen zich hier ‘een beetje’ aan te houden. Een standaard dieet op internet is echter niet altijd het meest geschikte dieet. Vaak helpen ze helemaal niet.

Daarnaast zien we meer mensen die het hebben over aankomen, dan over afvallen. Die extra calorieën willen de fitnessfanaten namelijk omzetten naar spieren. 


Er zijn producten waarbij je zo ver mogelijk vandaan moet blijven. Zelfs als je wilt aankomen. Waarschijnlijk had je het al aan zien komen, maar fastfoodketens zijn dan toch echt nummer 1. Fastfood bevat enorm veel troep, waardoor het niet verstandig is om dit te gebruiken tijdens je hele dieet.


Het beste is wanneer het grootste deel van het voedsel uit je dieet bestaat uit ‘minimaal bewerkt’ voedsel. Producten die er uitzien zoals ze ooit begonnen zijn dus. Denk hierbij aan aardappelen, noten, zaden, groenten, vlees, fruit, eieren, melk, allemaal dat soort dingen.

Eiwitpoeder zou hier eventueel een aanvulling op kunnen zijn. Dit is ook een hele goede manier om voldoende eiwitten binnen te krijgen, die je helpen bij de groei van de spieren.

bottom of page